Loading...
Események betöltése

« Összes Események

Fiesta de Vino Előadásjegy

május 15 @ 12:00 - 20:00

7000Ft

Az előadásokra, azaz “interaktív élménykurzusokra” a 7000 Ft-os előadásjegy mellett a belépő megvásárlása is szükséges. Az előadásokra tolmácsot biztosítunk.

Részletek

Dátum:
május 15
Időpont:
12:00 - 20:00
Összeg:
7000Ft
Honlap:
fiestadevino.hu

Szervezők

Commerciante de Vinos Kft.
Nemos Creative Kft.

Helyszín

Stefánia Palota
Budapest, Stefánia út 34-36
Budapest, Budapest 1143 Magyarország
+ Google Térkép

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Buborékok harca előadásjegy
7 000 Ft
Guia Penin előadásjegy
7 000 Ft
Élményterápia Pedro Ballesteros Torres MW eladásjegy
7 000 Ft
 

Idén elmarad a Fiesta de Vino

Sajnálattal adjuk hírül, hogy a május 15-ére tervezett Fiesta de Vino budapesti spanyol boresemény – sok más európai boreseményhez hasonlóan – elmarad. A ma kiadott kormányrendelet határozatlan időre megtiltja a 100 főnél nagyobb létszámú beltéri rendezvényeket, így a Fiesta de Vinóra sem kerülhet sor. Mérlegeltünk egy esetleges későbbi időpontra való halasztást, azonban a rendezvény jellegéből adódóan elsősorban a spanyol borokra és a Spanyolországból érkező kiállítókra alapul, az utazás és a közúti szállítás viszont egyaránt bizonytalan kimenetelű a következő hónapokban. Így arra a következtetésre jutottunk, hogy a következő Fiesta de Vinóra 2021 tavaszán kerülhet sor. A kiállítóinkat és a jegyvásárlóinkat külön emailben is értesítjük. Természetesen minden megvásárolt jegy árát visszatérítjük, illetve azok érvényesíthetőek a 2021-es rendezvényre. Kívánunk mindenkinek kitartást ehhez a nehéz időszakhoz.

A szervezők (Vino Castillo & Nemos Creative)

Budapest, 2020. március 10.